If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам приятели там и ходя често. Не пропускам и Рупите. Ходим и в Детелина май беше и още едно с някакви морски неща вътре сега не се сещам за името. Много ми харесва Петрич.
Имам приятели там и ходя често. Не пропускам и Рупите. Ходим и в Детелина май беше и още едно с някакви морски неща вътре сега не се сещам за името. Много ми харесва Петрич.
Морско дъно е другото заведение за което говориш.
Ми следващия път се обади да пием по бира.
Първо Честита Коледа колеги,много здраве и успехи през новата година.
Днес при ползването на чистачките,при вкючването на ръчката един път на долу(тоест на ауто) работиха без интервали,когато завъртях в краина позиция там където интервалите трябва да са по кратки,само там работи горе долу нормално,на всички други места работят без прекъсване.Предполагам че сензора е дал фира,нов има ли и къде,или да търся втора ръка?
Първо Честита Коледа колеги,много здраве и успехи през новата година.
Днес при ползването на чистачките,при вкючването на ръчката един път на долу(тоест на ауто) работиха без интервали,когато завъртях в краина позиция там където интервалите трябва да са по кратки,само там работи горе долу нормално,на всички други места работят без прекъсване.Предполагам че сензора е дал фира,нов има ли и къде,или да търся втора ръка?
Ти реши ли го и как?
Аз нямам проблем с това да си спират където искат като на колегите от Peugeot,или моторчето да ми е шумно,при мен не работи на интервали и си мисля че е от сензора,но има вероятност и да се бъркам.
Ти реши ли го и как?
Аз нямам проблем с това да си спират където искат като на колегите от Peugeot,или моторчето да ми е шумно,при мен не работи на интервали и си мисля че е от сензора,но има вероятност и да се бъркам.
И при мен не работеха интервалите, а на нормална(първа) степен спираха където си искат, работеше само втора степен, но си беше бърза при лек дъждец. На горната снимката е пистата по която контактуват две или три крачета, които се износват, или имат лош контакт от ръжда и мръсотия, и спират да работят интервалите, не е в сензор проблема, предполагам. Веригата се прекъсва от празните полета на кръглата месингова пластина(писта) по-която контактуват крачета(пинове), това се случва при въртене на оста.
Здравейте,набелязал съм 166 2.0В6 турбо във Велинград не карана в последните 2-3 години.Има забележки по салона,проблеми с радиаторчетата на парното и климатика.Няма акумулатор,заради което не може да я запалят .Гумите спаднали до долу.Бихте ли дали съвет колко би струвала при това положение,щото джаксън обяви 3000лв,които ми се виждат много .Благодаря.
EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA Suzuki GSXF600 99г.
Bravo 1.9 8V Multijet
Здравейте,набелязал съм 166 2.0В6 турбо във Велинград не карана в последните 2-3 години.Има забележки по салона,проблеми с радиаторчетата на парното и климатика.Няма акумулатор,заради което не може да я запалят .Гумите спаднали до долу.Бихте ли дали съвет колко би струвала при това положение,щото джаксън обяви 3000лв,които ми се виждат много .Благодаря.
Според мен и това е много щото ще вкараш едни ама много бързи 2500-3000лв,че даже можеш и да ги подминеш.Аз бих те посъветвал да си търсиш кола която е съвестно подържана.
П.С Имали снимки тази от Велинград?
Comment